Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sHELL
Nije to ništa kad krenu "bušit" po Bosni ima da nas nema.
ja bih opalio onu novu direktoricu coca cole
ovo bi trebalo da nam bude jasnije zašto je shell u bosni takodzer dobila dozvolu za bušenje istraživanje i exploataciju iste a tako isto u zonama gdie priroda ne dotaknuta
Uvijek će me ovaj znak podsjećati na Lego kockice... Znači nisam znala ni za riječ nafta, ali sam znala za logo Shella.. Tako je to kad ljudi razmišljaju dugoročno...
Ja ko dijete im'o loptu s ovim logom...
Znači slično... Kada u jedinke koje su u fazi razvoja usadiš određene pozitivne vizuelne poveznice, znaš da se na njih možeš osloniti decenijama kasnije.. Zaista mudro od njih..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
da smo pustili da sel ima benzinke jadranskom magistralom rata vjerovatno nebi ni bilo
Zato sto su mislili da imamo ozbiljnu drzavu. I onda su zabranili zaduzenja jugoslaviji a odobrili svakoj republici koja se odvoji.
Naprijed Shell! Naprijed Aljaska! Naprijed Polarni medvjedi! Naprijed Polarne lisice! Naprijed sve polarno! Naprijed Nafta! Naprijed drvece! Naprijed priroda! Juhuuuu =)