biznis
92

Promo / Senigor novogodišnja super akcija: 10 posto popusta na kompletan asortiman

Senigor d.o.o. je za svoje vjerne kupce je tokom cijelog decembra pripremio novogodišnje akcijske cijene i to na kompletan asortiman.

Više od 30.000 artikala možete pronaći u naselju Osjek (Ilidža) u novootvorenom "DOM CENTRU" (ul. Osik do br.1) i prodajnom Centru u Rajlovcu (ul. Safeta Zajke 189). Na ove dvije lokacije može pronaći sve vrste proizvoda za opremanje ili izgradnju doma. Posjetite salone tepiha, sanitarne opreme, vrata, grijanja, miks centra za fasade, te redovne police na kojima su izloženi proizvodi iz oblasti građevinarstva, vodo i elektromaterijala.

"Bliži se Nova godina. Tim povodom mi smo željeli obradovati naše vjerne i potencijalne kupce sa dodatnim popustima. Učinili smo to na način da smo na naš kompletan asortiman dali popust od 10%. Senigor d.o.o. je svjestan trenutno finansijske situacije i vjerujemo da ćemo na ovakav način našim kupcima pomoći da barem djelimično uštede novca i za druge potrebe", kazao je Alem Omerhodžić, izvršni direktor kompanije Senigor d.o.o.

Dodao je da Senigor d.o.o. na svojim skladištima posjeduje proizvode u svim kategorijama relevantnim u građevinskoj industriji.

Bez obzira da li je to alat ili cigla– Senigor d.o.o. to ima na stanju!

Senigor d.o.o. je jedna od vodećih firmi u oblasti prodaje građevinskih materijala u Bosni i Hercegovini. Inače, spomenutu kompaniju osnovao je Senad Islam 2004. godine, a trenutno zapošljava više od 80 radnika i godišnje bilježi promet više od 30 miliona KM.