Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neka treba tako..dok rade za interese susjednih drzava vise nego za svoje, logicno je da ce to doci na naplatu.
Ukinite PDV domaćim poljoprivrednim proizvođačima. Pa ljudi proizvode osnovno bez čega čovjek ne može, na domaćem, plodnom, za sada nezagađenom terenu. Naravno, mora prijaviti proizvodnju, prodaju i promet, ali ga nemojte oporezivati ako je sve regularno. Oporezuju uvoznike, oporezuj luksuz, oporezuj one što imaju po nekoliko kuća, stanova, auta i sl. Ah, da, pa to ste vi. Nećete sami sebi porez nametnuti. Baš sam blesav.
Zašto ja ovo čitam?
Veci su bikovi koji glasaju za cobane koji tim bikovima uvedose akcize na gorivo da bi ishranili svoje utovljene uhljebe a sad najavljuju i povecanje PDV-a
Poznate tri glave na slici.
U ovome se zapravo ogleda koliko smo zalosni. Gusimo domace, uvozimo GMO, poslije se pitamo sto je rak poprimio razmjere epidemije...
FIN I CASNI POSO.... SAMO STO NAS NAROD SMATRA POLJOPRIVREDIKE KAO DNO LJUDI!!!! NARAVNO DA BI I DRZAVA MALO JACE TREBALA DA TAJ SEKTOR SUBVENCIJONIRA!!
Znaju da kad Sarovic ode sa funkcije nece biti posla 😀
I bikovi idu u Njemačku.
@StariSatSarajevo One će kasnije, čim bikovi nađu posao i stan.