{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sedam bh. kompanija na sajmu FruitLogistica u Berlinu

F
4.2.2015. u 09:04
2
0
Sedam bh. kompanija na sajmu FruitLogistica u Berlinu
2
Sedam bh. kompanija na sajmu FruitLogistica u Berlinu
Foto: USAID
Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u saradnji sa Švicarskim programom za promociju uvoza u EU i Švicarsku (SIPPO) i UNDP-om, organizovala je posjetu privredne delegacije BiH sajmu FruitLogistica, koji se održava od 4. do 6. februara u Berlinu.
U delegaciji Bosne i Hercegovine, pored organizatora, su predstavnici kompanija: Agroimpex d.o.o. (Banja Luka), PZ Vip Krajina (Gradiška), Smrčak d.o.o. (Zvornik), Šumski plod d.o.o. (Prozor-Rama), Bašo d.o.o. (Velika Kladuša), Herbos Nature d.o.o. (Sarajevo) i Jaffa- Komerc d.o.o. (Mostar).

Kako ističu iz Vanjskotrgovinske komore BiH, tokom boravka u Berlinu kompanije iz Bosne i Hercegovine imat će priliku učestvovati na seminaru koji SIPPO organizira za izlagače na sajmu FruitLogistica, te posjetiti veletržnicu u tom gradu i razgovarati sa njemačkim veletrgovcima.

Koristeći usluge konsultanta, za sve članove bh. delegacije su unaprijed dogovoreni sastanci sa potencijalnim kupcima.

Pored navedenih aktivnosti, za vrijeme održavanja sajma bh. kompanije će posjetiti i sajamsku halu u kojoj se izlaže oprema za pakiranje i etiketiranje voća i povrća (Fresh Conex).

Posjeta ovom sajmu organizovana je s ciljem da kompanije iz Bosne i Hercegovine pronađu nove kupce, te informišu se o tržišnim trendovima u sektoru.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: