{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bh. firme na sajmu Hannover Messe u Njemačkoj

F
FENA
14.4.2015. u 10:32
27
6
Bh. firme na sajmu Hannover Messe u Njemačkoj
27
Bh. firme na sajmu Hannover Messe u Njemačkoj
Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, uz podršku Švicarskog programa za promociju uvoza SGE, organizirala je šesti zajednički nastup bh. kompanija na Međunarodnom sajmu industrijskih tehnologija – Hannover Messe, koji se ove godine održava od 13. do 17. aprila u Hanoveru (Njemačka).
Na štandu Bosne i Hercegovine u sajamskoj hali broj 4, rezervisanoj za industrijske dobavljače, izlažu kompanije: INOX Ajanović Tešanj, Interkomerc Mostar, Saraj- Komerc Gornji Vakuf/Uskoplje, Novi Jelšingrad Banja Luka, te TTO i MDG International iz Sarajeva, saznaje Fena u Vanjskotrgovinskoj komori BiH.

Hannover MESSE predstavlja vodeći svjetski sajam industrijskih tehnologija i materijala, a nastup na ovoj sajamskoj manifestaciji postao je imperativ za sve koji javnosti žele predstaviti nova tehnološka rješenja, materijale ili proizvode, ali i one koji tragaju za kvalitetnim kontaktima i partnerima.

Sajam je u 2014. godini privukao čak 5. 000 izlagača, a posjetilo ga je oko 180. 000 osoba iz više od100 zemalja. Ove godine zemlja parter sajma je Indija.

S obzirom na činjenicu da je ovaj sajam fokusiran na mogućnosti prodora na nova tržišta, te uzevši u obzir prošlogodišnje rezultate izlaganja (ostvareno je više od 200 kontakata), očekuje se da će i ove godine bh. kompanije - učesnice ostvariti veliki broj kontakata, te značajno povećati prodaju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: