Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako sct prijeti gubitak posla u bih kad su oni već dvije godine u stečaju i faktički ta firma ne postoji u sloveniji
ako ste napravili ugovor koji stiti budzetski novac, mozete se rijesiti izvodjaca koji ne izvrsava svoje obaveze, i jos penale naplatiti a ako niste , sto vjerovatno niste - onda pjevajmo borbene....
Pouzdano znam da su slovenci našim domaćim radnicima koji su radili na projektu sarajevske zaobilaznice dali otkaz, a da pri tome nisu isplatili plate za septembar, oktobar, novembar i decembar. Radnici ne znaju da li će te zarađene plate ikada dobiti ! Na žalost niko za takav kriminal ne odgovara niti je kome stalo za radnike \"niže klase\".
Da su pare iz razvojne banke trošene na put umjesto što su dane lopovu Fahri do sada bi bilo gotovo. A i kamate bi bile manje.
Ja mislim da su naši političari krivi, Projekat Jošanica-Butila dionca Lot1.......OPŠTA KATASTROFA.....Slovenci pokrali pare, a vi gledajte. Kada i ko će završiti radove je upitno, a vi se vozajte po onoj gužvi :D Da stvar bude gora slovenci dobili projekat tunel Vijenac.......opet ista stvar......uzeli lovu i to je to !!!!!!!!!!!! SCT:\"KRIZA JE U SLOVENIJI LJUDI OSTAJU BEZ POA SLA, GRAĐEVINA PROPADA, MI NEMAMO PARARA DA PLATIMO DOMAĆE PODIZVOĐAČE!!!\" ovo dozvoliti .....koja bruka za domaće poltičare.
prijeti im!! znaci cak bi mogli i ostati bez posla, moze se i to desiti!!!! nakon sljuljanih miliona i miliona maraka u slovenacke dzepove, za par stotina hiljada u dzepove lokalnih mocnika i vlastodrzaca dno!
Kad je Avaz pisao o ovoj firmi da je pred bankrotom onda su Pivari i njihovi mediji na sva usta i zvona govorili kako Fahro hoće posao za sebe .Eeee eto vam i Trhulj i pivari pa se natećite sa njima bando iz SDA .
Pa zar ovi mamlazi nisu istjerali ove slovenačke varalice više. šta još treba da ih izvaraju pa da ludi b a l i ja dođe pameti.
ima li ikakav nas konzorcij? Pa ako smo i skuplji opet se vise drzavi isplati, jer se novci \"vrte\" u nasoj zemlji i puno vise koristi cemo imati kroz razne poreze.. Al tako ti je kod nas..
Ovi su bas jaki, sve poslove kod nas dobili...A dok dobijes sve poslove kod nas dok zakitis ministre, predsjednike, potpredsjednike, cistacice..Normalno da neces imat za peza, a ne za tunela...
Ovi su sve redom zakitili!
erhade kako te nije stid ovako nesto reci? Crnogorci su najpametnije rade svoje puteve, znaci nikom nista dok se ne pokazu garancije i nema puno price Strabag je bio dobra firma dok ga Rusi nisu preuzeli. Daj Amerikance, Behtel prije svega!
Hocemo! Al\' necemo vise Slovence i druge susjede kao izvodace!
Ma daj ba zovite STRABAG nek ljludi odrade kako Bog zapovjeda, i onako u STRABAGU 40 % radi bosanaca u austriji
Pa mars nazad u Sloveniju! Lopovi
Ja nemam da platim.
Ma, ovo sa SCTom je projekat Nedzada Brankovica nadam se da ce SIPA istrazit ovaj slucaj i pohasit kriminalno politicku bagru , ili mozda nece jer svi smo se navikli da nas politicari guze