Promo
4

School Shopping day i Party time u Mercator centrima

U subotu, 7. septembra, posjetite Mercator centre u Ložiončkoj i Dobrinji u Sarajevu, Borik u Banja Luci i centre u Mostaru, Tuzli i Brčkom, gdje je za sve školarce i njihove roditelje spreman poseban program pod nazivom Shopping day i Party time, kao i posebne pogodnosti kupovine.

Da spremno dočekate početak nove školske godine sa vašim školarcima u Mercator centrima su pripremili raznoliku ponudu u kojoj možete pronaći sve što vaši najmlađi trebaju za početak nastave. Pri kupovini sa Pika karticom i za iznose veće od 30 KM, Mercator je obezbjedio 10% popusta na ukupnu kupovinu, a u periodu od 12 do 14 sati (ili do podjele nagrada) sve kupce koji ostvare kupovinu preko 50 KM nagrađuju posebnim poklonom.

"Vašim mališanima smo pripremili poseban program u kojem će se zabavljati i družiti sa omiljenim maskotama, facepainting, kviz znanja, kreativne radionice, igre spretnosti i mnoga iznenađenja, a najbolje u takmičenju čekaju i posebni pokloni. Posjetite Mercator centre ove subote i sami se uvjerite u široki asortiman školske opreme i pribora, povoljne cijene, veliku raznovrsnost proizvoda i dobru zabavu za vaše školarce, a da ugođaj bude potpun, pojedini zakupci su obezbjedili i cjelodnevni popust do čak 50 posto", poručili su iz Mercatora.

Uposlenici su najveća snaga Mercatora i zato je briga o njima na najvažnijem mjestu. Mercator BH je u školskom duhu poželio sretan početak školske godine i svim svojim uposlenicima koji su roditelji prvačića olakšao troškove početka školske godine. Svim prvačićima svojih usposlenika Mercator je poklonio školski ruksak i pribor neophodan za njihove prve školske dane.

Sretan početak školske godine želi vam Mercator!