{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sberbank BH predstavila 60 najboljih dječijih likovnih radova

27.11.2014. u 14:46
54
3
Sberbank BH predstavila 60 najboljih dječijih likovnih radova
54
Sberbank BH je u poslovnici Stari Grad postavila izložbu najboljih 60 radova sa nagradnog likovnog konkursa "Kako ja zamišljam Sberbank kasicu/Sberbank maskotu?", organizovanog povodom obilježavanja međunarodnog dana štednje, a na koji je pristiglo više od 1850 radova iz cijele Bosne i Hercegovine.
Prilikom otvaranja izložbe pobjednicima konkursa Jakovu Veliću iz Širokog Brijega, Merimi Pobrić iz Mostara i Emini Ahmić iz Zenice uručene su nagrade tablet Samsung Galaxy Tab 4, bicikl i poklon bon u vrijednosti 100 KM za kupovinu sportske opreme.

"Naš konkurs je naišao na izvanredan odziv kod mališana. Dobili smo više od 1.850 radova, te je zaista bilo veoma teško napraviti selekciju i izabrati najbolje. Bilo je dosta radova koji su nam se svidjeli, te smo odlučili napraviti izložbu 60 najboljih radova kako bismo se i na ovaj način zahvalili mališanima koji su crtali Sberbank maskotu. Izložba će u tokom ovog i narednog mjeseca biti postavljena u našoj poslovnici u Starom Gradu i dostupna svim zainteresovanim posjetiocima", izjavio je Vedran Peršić, vođa odjela Marketing i Komunikacije u Sberbak BH.

"Raduje nas činjenica da smo izložbu otvorili u prisustvu sva tri pobjednika konkursa koji su došli iz Širokog Brijega, Mostara i Zenice da uveličaju ovu našu izložbu", dodao je Peršić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: