Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova banka daje sve povoljnije i potpišeš ugovor,a onda problemi ne drži se ugovora,i sad se fale mojim parama,a ti imaš mogučnost da tužiš platiš advokata,oni odgode 1 godinu,pa drugu,3 godinu ti isplate neki iznos.a ti izgubiš živce i imaš troškove prema svom advokatu.BJEŽITE OD OVE BANKE. svaka je banka zlo ali ova đavolska.
ma zaposleni prezadovoljni kući idu kad to direktori i šefovi odobre rade ko berači pamuka, samovolja samovolja po svim osnovama. koliko njih rade na radnim mjestima za koje nemaju kvqalifikaciju, a plata velika, po kom osnovu, školovani, vrijedni moraju raditi i šutiti inaće ako dodju u nemilost otkaz im slijedi
I sve to naravno prebacila u majčicu Rusiju, a mi neka se i dalje glođemo ko je kriv za rat....yebo ti nas
Bolja od SDA !! Oni ne mogu više ni do 5 miliona KM godišnje.
Kad bih znao da ću nakon odbijenih troškova prelaska , gorivo , utrošeno vrijeme i trud ostvariti dobit od barem 0,50KM prešao bih odmah u Sber.
Jos samo da zapjevate "nemoze nam niko nista..." i stvar gotova! Srecom, odbrojava se i vama u BiH.
praonica ruskog krvavog kapitala...........
lihvari