U izboru Poslovnih novina
0
Saznajte koje su najuspješnije bh. kompanije
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo su super vijesti, to su izgleda perfektni direktori. Odmah direktora BH TELECOMA i Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo i svih ovih nagradjenih kompanija staviti na celo. KRIVAJE i drugih firmi koje ne funkcioniraju, kako bi od njih napravili ekonomske magnate i unaprijedile BiH privredu.
najuspjesnija kompanija po meni je moj KOMSIJA covjek ima 8 plastenika sve duzi od duzeg al nema covjek gdje da proda napominjem ORGANSKA PROIZVODNJA
@misli_svojom_glavom stvarno ne znaš o čemu govoriš. Tebi nedostaje dodir sa realnošću i dodatno znanje. Sigurno svakodnevno sebi puniš glavu poluinformacijama i špekulacijama, i na kraju ti se sve svodi na politiku. Plitko sa tvoje strane.
@korektor Izvini, ali ti u nekom crtanom živiš. Dobićeš svoju platu kao uposlenik od 400 KM, nije potrebno da ih braniš. Samo šuti i radi svoj posao. Kako SDA daje loš primjer ljudima, tipičan primjer.
Mnogi koji daju komentare uopće ne znaju kako se vrši selekcija najuspješnijih kompanija. Privredna štampa je uputila poziv svim kompanijama da učestvuju u anketi i na osnovu prikupljenih svih popunjenih anketnih listova napravljena je lista najuspješnijih. Firme koje nisu popunile liste očigledno imaju razloge za to - recimo ne žele transparentno komunicirati. Ovo nije \"plati pa se klati\". Ako niste znali sve relevantne međunarodne organizacije pozivaju se na ovu listu. Upoznajte se sa procesom prije nego ga komentarišete.
nigdje ovde nevidim firmu standard iz sarajeva , koja ostvaruje izvoz od preko 150 000 000 KM godisnj. nema je zato jer je kupio miskovic iz srbije i zeli da je rusi i gradi trgovacke i stambene objekte u talu sa radioncicem , pa kad je budu rusili da javnost nezna o kakvoj se firmi radilo.
Samo mi kupujmo strano, a vidi nam investicija od istih........ Odnesoše i ovo malo para što imamo
Cuj poslovne novine (privatna firma) proglasavaju \"nesto\"....pa valjda to treba da radi jedna od 784 privredne komore ...svasta ....nije ovo izbor sportiste godine nego postoje tacne brojke o prihodima, dobiti itd...
optimista 04.07.2012. u 16:48 Najbolje posluju one firme koje nas najvise udaraju po usima, EP i telecom Amin....dodaj tu i bosnalijek pa imamo fino najskuplju struju, telefoniju i lijekove u evropi...a oni ostvaruju profit od miliona nekakvih koje uzimaju od nas i drze nas kao do smo robovi da radimo od prvog do prvog...jedva cekam da odu stranci pa da opet zapuca...pravac svedska
Neka se takmice firme koje nesto proizvode, a ne ove sto trose resurse i sto ih malo dijete moze da vodi
Najbolje posluju one firme koje nas najvise udaraju po usima, EP i telecom
pa dajte jednom napisite nesto ispod fotografija
ASA dokazala da je najbolja firma poslije rata!!!!
Sudo dao bog da ti imaš posao u Bosnalijeku, puno bi zadovoljniji bio i ne bi imao takvih frustracija. Nisi ti sudo bitan da bi određivao ko će u pritvor kako reče, mada si valjda mislio zatvor ko će mu ga znati. Haj sudo sad na jednu pivu odi.
Jel ja ovo vidim na slici SDA pacova u firmi gdje mu je babo direktor i gdje četvoro podijele 3 miliona maraka a vlada kao največi dioničar dobije rinuka,dok su lijekovi 5orostruko skuplji nego u hrvatskoj? Zar nije ovaj zlatni dečko u pritvoru sa babom i kompanijom?
niđe veze izostavili ste stvarno dobre tvrtke,samo ste SA gledali,ali neka svako normalno oko vidi u kojoj regiji su najbolje firme,pozz
Kako mogu Zeljeznice Federacije BiH biti medju najvecim investitorima kada i oni uzimaju zajam EBRDa za rekonstrukciju tracnica i kredite od banaka za kupovinu Talgo vozova!!!!!!! Pa ljudi dragi ko pravi ove liste najboljih kompanija! Neko ko investira, onda se predpostavlja da investira svoj novac, a ne novac pozajmljen od banaka. I jos su drzavna firma da tragedija bude veca, kao i BH Telecom i Elektroprivreda ili u prevodu sve su tu poreski obveznici investitori, znaci obicni gradjani, a ne te kompanije!!!!!