Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska za jednog od najboljih poslijeratnih ministara, rijetko ko je ulozio ovoliko truda kao ovaj covjek.
Nije mi jasno da BiH ima toliko brasna,mesa i secera viska ili dosta ovog ide iz Srbije pod BiH etiketom kao sto su isle zimus Poljske jabuke pod etiketom Dudukovog sina u Tusiju
Izvozimo naše kvalitetno a uvozimo smeće po duploj cijeni. ⛔️
kako fino zbori posle zatvora, mislim da bi taj lijek pomogao akademiku i malom voždu.
Covjek od kako je preuzeo funkciju ministra bori se oko izvoza mesa u Tursku i voca u Rusiju. Taman kad nesto napravi da krene kako treba, pojavi se neki debil i sve zezne... Inace covjek je extra i sto se mene tice dozivotno bih mu dao da radi ovaj posao.
ti yebeno otklanjas probleme uvoza i izvoza od kad si se rodio. Haj vise u 3 lepe. Magarac jedan.
Izvoz iz BiH u Tursku svake godine eksponencijalno raste. Posljednjih je mjeseci izvoz premašio uvoz iz Turske u BiH. Takav odnos imamo još samo sa Njemačkom i Austrijom i tu se vide korektan odnos, gdje obje strane imaju benefit. Treba se maksimalno okrenuti ovim državama, a zahvaliti se lagano Hrvatskoj, Madjarskoj ili Srbiji, sa kojima je pokrivenost uvoza izvozom oko 40% na dosadašnjoj sardnji...
Ti uvijek nesto spremas za izvoz, a nikad nista izvesti. Mani se suplje okrepino.
Trump izašao iz sporazuma s Iranom ... Kako ono vele, uskoro opširnije ...
Pa Šaroviću, mi izvozimo Turcima a oni prodaju Srbima pa onda to isto mi kupujemo od Srba ??
Turska je prepoznala Balkan kao plodno tlo za investiranje te polagano kolonizira i porobljava narode, mislim na dužničko ropstvo.Da isti nemaju koristi, ne bi se interesovali za ovu vukojebinu.
Pusti izvoz daj zastave. Mentalni sklop podanika.
Jebla vas turska vise, sta ste se vise turske uhvatili... ima li izvest sta u Spaniju, Francusku, Holandiju, Svedsku, Irsku??
ima naravno...imigranata