Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ih sisa neka rusi jedu kineske jabuke.
u ovoj drzaviii glavna tema su jabukeeee bog te stvori
Ovako to majstori rade: https://www.logicno.com/ekonomija/iznenadni-trumpov-poklon-moskvi-novac-od-nafte-preplavio-rusku-drzavnu-riznicu.html BLING BLING
Joj žalost, Rusi ih provalili jer su preljepljivali etikete na drvenim gajbama u kojima se jabuke transportuju. Lijeno bilo Poljske jabuke prebaciti u "naše" gajbe ili odlijepiti staru etiketu. No dobro, pozitivna priča za 400 srpskih voćara, nema veze što je izvoz 40 centi po kilogramu jabuke A klase, praktično zabadava.
Izvoz jabuka postala je jedna od vaznijh biznis tema kao da da se radi o najnovijem smartphone sto je jadno i zalosno . RS prevaranti pokusali su iskoristiti EU sankcije prema Rusiji i svercom dobro zaraditi , 2 x su otkriveni . Posteni vocari mogu zahvaliti i Dodikovom jedincu ( svercer ko i caca mu) sto su izgubili ovaj posao .
Ja pozdravljam gospodina Sarovica koji se trudi na sve nacine da poboljsa ekonomiju i ekonomsku situaciju u ovoj zemlji.Svaki njegov javni nastup i istup je bezan za ovo a nije nikad se spustio na nivo polikanstva i primitivizma.Bez obzira na njegovo politicko opredjelenje mislim da se sa ovakvim ljudima da raditi na napretku i boljitku
covjek o sebi pri sebi........od njega mozes samo citati o poslu.......nikakve bljuvotine i pljuvanja na druge
ako se miletovisprdak ili stran.masinerija ne umijesa.... bice ok ..