Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljajić vlah ili Balija?
Srbija i BiH su najvece ekonomije u CEFTA-i tako da... ako treba Kosovo ce naglavacke biti izbaceno iz iste... neka ih EU primi pod svoje.
Opet Servski problemi po Bošnjačkim leđima.Srbija je preotela izvoz BiH na Kosovo u vrijednosti od 200 miliona eura samo zbog toga što BiH ne priznaje Kosovo.Sad kad mi skoro NIŠTA ne izvozimo na Kosovo treba da se svađamo zbog Servije koja jedina trpi štetu ovog povećanja carine od 10%.
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Frilissa.ga
Velika steta, svi se nasekirali u EU.
To je samo znak da se drzava Kosovo ponasa kao drzava i da ne podlijeze pritiscima kao vase, i da je propala vasa politika o nemogucnosi uvodjenja zastitnih mjera za domacu proizvodnju.
Cestitke Kosovarima na istrajnosti principa
Pametno!
Opa. Teska situacija za cefta-u.