|

Sarajevski sajam pripremio 10 manifestacija

Sarajevski sajam pripremio 10 manifestacija
0
F
FENA
23.1.2011. u 10:29
0
komentara
0

dijeljenja
Sarajevski sajam pripremio 10 manifestacija
Centar Skenderija i Sarajevski sajam u ovoj godini organiziraju deset sajamskih manifestacija, a postoji mogućnost da taj program bude upotpunjen i nekim manifestacijama koje su organizirane prethodnih godina, kao što su Sajam vjenčanja, Dani sigurnosti i zaštite i promocije nekih automarki, izjavila je za Fenu Amra Somun-Dolarević, komercijalni direktor Centra Skenderija.
Ona je dodala da se radi na tome da sajamska ponuda u ovoj godini bude nešto "bogatija".

Planirane sajamske manifestacije za ovu godinu, kako je rekla, jesu: Interio, Gradnja i obnova, Dani turizma, Sajam sporta, Sajam lova i ribolova, Sajam knjige i učila, Dani zdravstva FBiH, Agrofood, Dani meda i Zimske radosti.

Centar Skenderija - Sarajevski Sajam bavi se organizacijom uspješnih međunarodnih sajamskih manifestacija od 1970. godine, po čemu Sarajevo postaje poznato kao "sajamski grad".

Specijalizirani sajmovi u organizaciji Sarajevskog sajma prezentiraju najnovija svjetska dostignuća iz raznih proizvodnih i uslužnih oblasti i mjesto su okupljanja poslovnih ljudi, distributera i krajnjih korisnika.

Centar Skenderija - Sarajevski sajam je član UFI-a – Međunarodne sajamske asocijacije, od 1979. godine, CEFA-e – Asocijacije centralnoevropskih sajmova od 2000. godine, i EASE-a – Asocijacije sajmova jugoistočne Evrope od 2003. godine.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.