|

Sarajevski sajam ponovno organizira Dane turizma

Sarajevski sajam ponovno organizira Dane turizma
0
F
FENA
16.2.2011. u 10:04
0
komentara
0

dijeljenja
Sarajevski sajam ponovno organizira Dane turizma
Sarajevo će od 30. marta do 2. aprila biti domaćin velike turističke manifestacije "Dani turizma" - 34. međunarodnog sajma turizma i turističke berze i 1. međunarodnog sajma hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa.
Centar Skenderija - Sarajevski sajam odlučio se nakon višegodišnje pauze za ponovnu organizaciju ovog nekada najvećeg turističkog dešavanja u regiji zbog sve većeg intresa kako domaćih tako i stranih turističkih uposlenika.

Svoje učešće na ovoj sajamskoj manifestaciji, pored turističkih zajednica i organizacija iz zemlje i regije, prvi put najavili su Ministarstvo kulture i turizma Republike Turske i Turistička zajednica Španije.

"Uprkos globalnoj ekonomskoj krizi, sigurno je da će turizam i dalje ostati jedna od najbrže rastućih privrednih grana, što dokazuje i sve atraktivnija pozicija našeg grada i naše države na turističkoj ljestvici", ističu iz Sarajevskog sajma.

Poziv za učešće na sajmu upućen je i turističkim agencijama i turoperatorima iz BiH i inozemstva, vlasnicima hotela, pansiona, restorana i ostalih turističkih objekata, te potencijalnim investitorima u turističku industriju.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.