Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postovani ja sam iz Kaknja pa sam mislio da dodjem na razgovor da sklopimo ugovor o otkupu mlijeka. Mi u Kaknju nemamo otkupnu stanicu za mlijeko pa sam mislio obaviti jedan razgovor sa nacelnikom opcine za premije, a ujedno ja sam i kv vozac po struci pa poznajem narod iz svih sela a ujedno bih se dogovorili da me zaduzite sa jednim kamionom od 2-tone i ja bih vam mogao dobavljati ako naidjete na ovo razumljevanje moj broj mobilnog je 061-421-814. drugarsli pozdrav sa nadom da bih se mogli dogovoriti.
s obzirom da vasa firma ne posluje realno i kvalitetno mislim da ce te u u citavoj Bi H izgubiti mnogo kooperanata,s obzirom na konkurenciju radi kradze na masnoj jedinici,litrazi,obracunu itd.itd.