Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi hotelijeri prava kriza tek dolazi.Nemojte biti licemjeri,zavrtali ste drzavu kako god ste mogli.E vidite,poslije virusa kad dođe recesija moracete kucati svaku kafu koju prodate.Nece vama drzava zadugo nista dati.Doduse ne znam vazi li ovo za budnju jer je dobar sa bakirom
majku vam prosijacku jbm a svaki vozi auto od 150000km....Nisu mogli sacekat ni 15 dana odmah otkaze ljudima dali
@071nekadgrad pored hotelijera najveću prašinu su digli mali obrti za koje je fiskalni racun Špansko selo sa portugalskim kućicama. Kad treba jačati državu, komentar je ko je hebe, a sad svi hoće od države neku pomoc. Odeš frizeru nema racuna, odeš na kafu nema racuna, odeš mehaničaru nema racuna, odes limaru nema racuna, odes stomatologu nema racuna...Halooo!
Ne znam odakle vam ideja da je taksa vas novac, onda je i plaćeni PDV moj novac, neka mi se vrati
pitajte fadila novalića
"...kukavicki...svaki drugi krevet u hotelu ili stolica u kafani-restoranu cevapdzinici,slasticarni,burekdzinici,pripada drzavi...koliko je tamo neplacenih poreza i doprinosa,penzije su mogle biti udvostrucene,a novih kilometara puteva novih radnih mjesta ...koliko hoces..."
"...mnogi hotelijeri su posebno pogodjeni corona krizom i zato sto svaku poslovnu godinu pocinju s nulom na racunima firme,posto isti budu opuhani krajem prethodne godine i svu dobit prenesu na privatne racune.Sada naravno treba najprije zbrinuti otpustene radnike.Hotelijeri ce vrlo brzo nakon krize procvjetati..."
Čuj zašto. Pa da sebi i svojim najbližim obezbjede povećanje političarskih plata. To su neljudi. Boli njih briga što drugima ta sitna para treba za najosnovnije. Daj ti njima mercedes pod guzice a kandžiju u ruke da tuku narod.
Citajuci komentare shvatis da u ovoj sredini ako nesto zaradis odmah si lopov, ne postoji posteni gazda, samo zakinuti radnik. Trebaju nam javne lomace na ferhadiji da spaljujemo vjestice, pardon ugostitelje. Sve im otet i nacipnalizovat?
CJENE SOBA KO U PARISU€ 150,- A PLATE RADNIKA KO U ZIMBABVE € 300,- !!! PISAJ SE PO SIROTINJI ZA BOLJE I NIJE TAJ KREZAVI I NAPACENI NAROD(kad sebi dopusta diskriminaciju)!!!
Radnike na biro, bitno je da kcerkama ne zafali za gucci i fendi. Kako mozete nekom uzeti hljeb iz ruke, a znate da cete taj “minus” pokriti svakako?!
Sad trenutno mogu radit samo oni koji su dobri sa vladajucim strankama a posle korone ce opet ovi sto se lizu profitirat..tako da ne sikiramo se. Svi dobili pare od djedova,baba,nena rodbine iz amerike i postali giganti. Zao mi Binga sto otvori hotel u brzom postupku radi kineza, zato cijene sad idu gore u prodavnicama.
Nikad im to ne treba dati, pola fiskalnih kasa dupljaci, 80 % ne prijavljenih gostiju, voze i oni i djeca im aute od po 100 000 i kusur , a nakon samo 15 dana kokuzi , koga oni prave budalama
Ma potrosio profesor hulahopa sve . Nema para nazad , turisticka previse vidjela guzica puta !
Aa sta je sa hostelima i prenocistima njih ko j*be
Da ova drzava nekome nesto VRATI? Pa jeste li vi normalni?!
Vodile se duple knjige, koristila se hemijska pisi brisi, narocito kad se radi o prijavama turista itd itd... Varali na sve moguce nacin drzavu i sada sta hoce??? Za pocetak ustupite te hotele za samoizolacije i bolnice, pa mozda za taj human cin drzava i plati
Šta je za SDA mafiju parazitsku 3 4 kioska,svaki po pola miliona,eto 2 miliona na brzinu sarajevskim "hotelijerima!
MA mrš lopovi jedni, ne plaćate ni hljeba pekaru, a još pare hoćete, M R Š