Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vlahadija pravi murale Draži-kameno doba.
poyebbacenam Arapi svu nejac...
Ja se nekada stvarno pitam kako, otkud, zasto, ovo se ne gradi da bude prazno ovo se gradi da bi bilo puno, lahko je zakljucit kada gazde pogode posao vrijedan 1milion placa radnike minimalno 70% profit, mogu pravit vjestacka ostrava po Sarajevu ko u Dubaiu.
Ovo baš super kad nam dijaposra navrati.Ovo još malo onih koji dolaze,jer sljedeće neće imati interesa da se sa nama zajebavaju
Dali je narod normalan? Grade se luksuzni hoteli a ljudi ponosni. Kao da vide svi kako imamo. A niko ne kapira da ti hoteli sluze samo za vladine ljude koji sklapaju neke ugovore koji steti drzavi.. a ti koji su kao nesto ponosni nikada nece videti hotel iz unutra a kamoli noc tamo prespavati..