Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su vam direktori imali plate po 12.000 KM niste se žalili šutjeli ste...odgovorno TVRDIM da se tu niko nike zaposlio putem konkursa nego su tu stranački UHLJEBI od SDA,SDP SBiH itd...svako je tu nečiji nilo slučajno tu nije !!!!
@Mahalac ma i kad objave konkurs zaebahju raju nepotrebnin papirima samo da navuku svoje, nije samo aerodrom u pitanju tu su sve uhljebske firme, znaju izvuci neki dokument iz prijave i reci ti da ga nisi poslao tako je Vodovod radio u svojim nazovi konkursima
@gooUser1560... raspišu omi konkurs da bi ispoštovali zakonsku proceduru...ali se unaprijed zna ko će biti primljen ili lik već radi pa se isti raspiše proforme
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
politički uhljebi su natrpali toliko administracije da su sami sebe ugušili.
@Pluton Otjerali WIz Air sa svojim nenormalnim cijenama, propadnite picckkkkkaa vam matttterina uhljebljena!
Nije bio zatvoren zbog pandemije nego radi idiotskih mjera vlasti. Klix.ba je veliko zlo u BiH.
Direktor saobracaja radi i prima platu i kao Predsjednik Nogometnog saveza BiH, a kao dzeparac mu dodje i platica FIFA komisije za stadione.
.Takse najskuplje na svijetu
Nadam se da ce DNATA dock jer imaju interes i da ce dovesti svoj menadjment i bosnjama samo dati da torbe nosaju jer za drugo nisu ni sposobni. Dovesti indijske nemadjere za 500$ da cudo naprave u SJJ....prosire terminalnu zgradu, iskopaju 5 spratova ispod zemlje, prosire parking za vise od trenutnih 3 parking mjestai naprave aerodrom koji ce odgovarati potrebama i za to im treba sansa da ga kupe od olosa sto trenutno upravljaju.
Buduci da je upravljanje SJJ cisto nekompetentni menadjment od pocetka, predpostavka kojom se ne kompetentni likovi bez znanja poput tuziteljicinog muza rukovode da aviokompanije moraju sletiti na SJJ i da ih mogu ucjenjivati je proslost. Dobro je da nemaju para jer ce se proces prodaje ubrzati i konacno se stvara sansa da neko kupi posrnuli, nesigurni aerodrom.
Rjesenje je prodati vecinski paket concern-ima koji su specijalizovani za upravljanje aerodromima poput TÜV, Frenci, Menezies, DNATA itd. Tesko da vise postoji osim u Africi koncept upravljanja kao u BiH aerodromima. To je prevazidjeno davno jer koncept " public utility" ne postoji.
Šta bi sa onih tridesetak miliona koje je ostavio prvi direktor ?
pokrao ivica veličanin
a jeste li razmisljali da malo smanjite previsoke plaće?
Kafa 5km naserem vam u usta,da Bog da propali skroz
Ja ne dolazim ove godine tako da slobodno mozete zatvorit.
Otpustite uhljebenu sda mladez, smanjite takse, povecajte broj putnika i to je to. Pomoc, kako vas nije stid?
kontrolori leta sss kukaju smanjena plata 50% pa sad primaju samo 1870KM. NAPOMENA rade sxmo po 4 sata dnevno!!! tako zakon propisao, a korona dernek kostao 300.000 KM i niko se nije zalio kada ste krkali, jeli, pili na nas racun....
ako ste za dva mjeseca propali sa onolikim marzama, platama, bonusima i zaposlenim.... neka ste..... kako vas nije stid, pa samo plata mibimalna cistacici ili zastitaru je oko 1700KM a raznim nehljebima 2-3000 dok ovi sefovi i direktori imaju platu i bonuse da ti se povrca.
Hoce li i ona Coviceva ansa trqzit jedno 100 miliona maraka odstete zbog pada prometa? To su isti oni sto su sprdili 300 hiljada maraka na zabavljacku veceru!! Sve samo leglo uhljeba i neradnika!
Malo malo pa tender 100k, 200k, milioni...izumrite vise sponzorasi.