Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arapi ne ostavljate smeće na Uni!
Ne moraju ni dolaziti jer svu prirodu uništiše, takvi nam i ne trebaju
Vidili od domacina kako ne postuju svoju prirodu pa i oni isto.
smanjite takse.
Beogradski aerodrom ove godine očekuje preko 5.5 miliona putnika, a 2019. i celih 6 miliona putnika - što uz rast putnika na Niškom aerodromu predstavlja uspeh.
Ovi trolovi iz vojne akademije Beograd sve lose prave. Za BiH je ovo super vijest. Kada bi narednih 3-4 godine ovako dalje islo super. Turisti neka dolaze, nebitno odakle, samo da ostave pare
Ne znam ko su "trolovi iz vojne akademije Beograd" i šta sve loše prave, možda i prave sve loše - osim aerodroma obzirom da beogradski aerodrom ima između 5 i 6 puta veći obrt putnika i robe od sarajevskog.
Da su cijene jeftinije, broj putnika bi naglo skocio.
ne ofirajte se s tim ciframa haha
U 2017..... ZL Zagreb 2,55 mil.putnika, Split 2mil., Dubrovnik 1,6 mil.....itd.
Fukare nad fukarama, imaju veće taxe za avio kompanije i od bg i zg.Pa zato plaćamo karte i do 20% više kada letimo iz ili za Sa
Odlicno
Super
Jos kad preuzmemo i vodenje svojeg neba.Odlicno
Velike brojke
ja rekorda hahahahahhahahahahhahaha
Turista je sve više iz godinu u godinu..Volio bi vidjeti da se ulaze malo više u infrastrukturu, te širenje aerodroma kao i povećanje broja letova.
Po statistici iz 2017 Beogradski aerodrom na 94-om mjestu u Evropi sa 5.3 miliona putnika. Za Sarajevo ne mogu ni naci statistiku- opet americko-cionisticka opstrukcija. Bilo bi interesantno pogledati statistiku cijene letova i drugih usluga na aerodromu Sarajevo-vjerovatno bi bili u vrhu.
Srbi sa Palal i Sokoca jedva čekaj u da navale Arapi do mogu koju marku zaraditi.. Srpkinje ne bih pominjao. one puno više zarade.