Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je. taman sam se poceo smrzavat lagano
Ja plaćam, i briga me zbog tih što ne plaćaju, neka ih isključe sa sistema, neka nađu načina. Mi em plaćamo (velike pare) em ispaštamo ako drugi ne plaćaju!!!
kisla mi je glOva
ako bi onda svi placali kolika bi im bila zarada 200 miliona na godinu. Dolje Monopol Dolje SDP
sad ce jos da dignu cijene grijanja.
Ja sam cuo da ovi u NACIONALNOM PARKU iStočno Sarajevo se griju na Sprska drva, koja daju cak za 20% vecu toplotu, jer Srpska breza je sveto Srpsko drvo koje su Srbi koristili i za gradnju svojih MEGASTRUKTURA. Vise informacija na - www.nebeski--narod.com
Pretezno ti sto se najvise hvale su najslabije platise.
Ne s*rite ljudi, pola grada ne placa Toplanama za grijanje. Dobro je da su ikako upalili.
nisu ukljucili....
pm bezobrazna obolio sam zbog vas
dobro su se sjetili majku im, znaju zavrnuti u po decenbra kad bude slucajno 14 stepeni.
dobro su se sjetili!!! cuj tri dana niska temperatura?! zadnjih 10 dana je niska temperatura!
E ako upale grijanje i ja ću odmah da ugasim grijalice :)
Tako je kad smo osudjeni na mafijaske monopoliste koji ne dozvoljavaju odjavljivanje i prelazak na samostalne, ekoloske nacine grijanja. Kvalitetna klima trosi SESTINU od mjesecne cijene grijanja preko Toplana.