Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitike sarajevskoj pivari, inače čestom sponzoru "Zabranjenog pušenja" na ovom značajnom jubileju. Ko nije ušao u pivaru, mnogo je propustio , arhitektura TOP!!
Šteta je što je jedan potencijalni gigant uništen u rukama Hilme Selimovića. Kvalitetnije sirovine vode do kvalitetnog piva, ali ne možeš to seljaku utuviti u glavu. Osim toga, stalno se mijenja radna snage, nema ko da obučava nove radnike, a prije rata se redovno išlo na obučavanje u Njemačku. Ovako, krpi pa na šta ispadne. E tugo moja :((((
Zadnje dvije godine sarajevsko pivo je top. Posebno je dobar premium i sarajevski radler. Samo nastavite, nemojte nista mjenjati.
Kad ćete dvolitru redizajnirati?
Hocete li na godisnjicu poceti praviti pivu ?
Po cemu je 155 vazna godina? Mogla je i ove godine.. 154
Pa ted bi bio da se sjete svojih pebzionera za novogodisnje praznike.Mnogi su tu prolili mnogo znoja,al eto godinama se nisu sjetili. Penzionisu te i vozdra.
Koliko je "sarajevsko pivo" Sarajevsko, toliko sam ja Japanac. Naime, mnogi neznaju da je to u rukama Mađara Orbana, vec nekoliko godina njima prodato
On je imao namjeru da je preuzme prije 4 godine ali je odustao. Niko nije lud da preuzima tolike dugove.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
ima ukus korupcije, lopovluka, nepotizma sa blagom aromom dvoličnosi i nemorala.
Trenutno najbolje iz BiH su Preminger i Tuzlanski pilsner. Sarajevsko i Nektar još nisu dostigli njihov ukus.
"O vjernici, vino(alkohol) i kocka i kumiri i strjelice za gatanje odvratne su stvari, šejtanovo djelo; zato se toga klonite, da biste postigli što želite." "Šejtan želi da pomoću vina i kocke unese među vas neprijateljstvo i mržnju i da vas od sjećanja na Allaha i od obavljanja molitve odvrati. Pa hoćete li se okaniti?" (Kur'an sura El-Maide - Trpeza, ajet 90)
sta rade ove pichoke? pije se kafica, bulji se u mobilni, wtf?
Fuj alkohol Najgora stvar na svijetu Ubio vise ljudi od rata Unistio bezbroj zivota, porodica Okanite se ovog zla