Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam cuo da se muzeji kod nas zatvaraju. Protiv pravila je otvarat muzej.
Sto su se uozbiljili hehehehe od bolje pive do boljeg menadzmenta, svaka vam cast sto dodjoste tobe jes vam trebalo ali nikad nije kasno :)
dobro je, dobro dok ne ustanes ujutro...
Sve pohvale za otvaranje Muzeja pivare. Zaista vizionarska, pozitivna i inteligentna investicija Sarajevske pivare, koja podiže ugled cijelom društvu. Imala sam priliku posjetiti Guinness Brewery u Dablinu i najinteresantniji dio za vidjeti jeste bio super moderni Muzej pivare Ginis piva. Ulaz se, kako i treba po mom mišljenju, naplaćuje. Sarajevska pivara, sjedi 5+ !!!
Mogli bi izloziti moj stomak...
extra :D super ideja
Od nasi para iz centalne banke gradi sta hoce, a obicnom co0vjeku d atreba 10 hiljada kredita nedaju :)))),
Ko sta o cemu balijestine o pivi. KRASNO
Jbte u svijetu su ovo turisticke atrakcije Vala i bilo je vrijeme. Cuvajmo tradiciju, domace i ono sto je kvalitetno!
Klipača će bit glavna u tom muzeju
pa tuzlanski pilsner je jedno 100 puta bolji od ovog sarajevskog djeriza kojeg pompezno nazivate pivom...
super
džaba, Tuzlansko pivo je trenutno najbolje u BiH !!!! nadam se da će i sarajevsko vratiti svoju kvalitetu. pive iz hrvatske i srbije ne mogu ni primirisati našim - jer pivo čini čak 98% voda a pitajte se odakle je oni uzimaju u zagrebu, podravci, apatinu,...