Stambeno-poslovni objekat
134

Sarajevo Waves, simbol modernog stanovanja: Vaša prilika za pametnu investiciju

Sarajevo Waves
Sarajevo Waves
Ovog proljeća pridružite se onima koji su prepoznali priliku za pametnu investiciju u Sarajevo Wavesu, prestižnom stambeno-poslovnom kompleksu koji harmonično spaja moderni dizajn, vrhunske sadržaje i izvanrednu lokaciju.

Luksuzni stanovi, opremljeni najnovijim tehnološkim rješenjima i izrađeni od najkvalitetnijih materijala, nude panoramski pogled na grad i prirodu, pružajući idealnu ravnotežu između urbanog života i mira kojem težite.

Sarajevo Waves
Sarajevo Waves

Uz dodatne pogodnosti poput garažnog mjesta, pokrivanja notarskih troškova i energetski efikasnog sistema grijanja i hlađenja, Sarajevo Waves predstavlja idealno mjesto za one koji traže udobnost, sigurnost i kvalitetu života.

Sa objektom Sarajevo Waves 4 u završnoj fazi, sada je idealno vrijeme da odaberete svoj novi dom i iskoristite potencijal za ostvarivanje impresivnog godišnjeg povrata od 5 do 7% na vašu investiciju.

Kompanija Waves zadužena je, naime, za iznajmljivanje apartmana koje je koncipirano po hotelskom sistemu gdje su gostima dostupne sve usluge koje će njihov boravak učiniti ugodnim, a s druge strane istovremeno brinemo o održavanju stanja kada vlasnici ne borave u njemu.

Sarajevo Waves
Sarajevo Waves

U Sarajevo Wavesu sve što vam je potrebno nalazi se na dohvat ruke, od pekare i restorana do supermarketa i igraonice, osiguravajući vam život pun komfora i praktičnosti.

Nalaze se na adresi Barska 59, spremni da vas dočekaju i pruže sve informacije koje vam mogu pomoći u donošenju ove važne odluke.

Poziv na akciju: Ne propustite priliku da postanete dio Sarajevo Waves zajednice. Za više informacija ili savjet, kontaktirajte ih na +387603011110 i +387603011114 ili putem e-maila na [email protected]. Otkrijte svoj idealni dom već danas, a vaša budućnost u Sarajevo Wavesu počinje ovdje.