Novi početak
136

Sarajevo Waves postaje bogatiji za još jedan stambeno-poslovni objekat

Savremeni stambeni kompleks Sarajevo Waves idealno je mjesto za novi dom.

Uz mnogo pažnje gradimo objekte ovog kompleksa i trudimo se da svaki od njih zadovoljava standarde modernog stanovanja. Uspješno smo završili peti, a treći stambeno-poslovni objekat po redu Sarajevo Waves 5 sa 25 pametnih stanova i time završili 70% kompleksa.

Sarajevo Waves je idealan za skladan, miran život u prirodnom okruženju, a zajednički prostor obuhvata uređeno dvorište, , igraonica za djecu , dječje igralište, dovoljno parking mjesta za sve stanare i korisnike, poslovne prostore i Waves restoran.

"Osim savršenog okruženja, kompleks će postati bogatiji za još jedan objekat Sarajevo Waves 4 koji je ujedno i najveći stambeno-poslovni objekat ovog kompleksa i raspolagati će sa 82 stambene jedinice moderne arhitekture kao i 10 poslovnih prostora različitih kvadratura projektovanih tako da vas osjećaji vremenske profinjenosti i udobnosti očekuju na svakom koraku. Izgradnja će trajati 36 mjeseci i koštat će oko 20 miliona KM", izjavila je Elva Halilović iz marketinga kompanije Compact Invest d.o.o.

Za dodir potpune profinjenosti posvećena je posebna pažnja. Svaku postoriju odlikuju moderna arhitektonska rješenja, a osjećaj komfora pojačavaju prostrane terase i portali u svim stanovima za obilje svjetlosti kao i velike zajedničke terase sa impresivnim pogledima na olimpijske planine i Sarajevo.

Otkrijte odraz nove dimenzije stanovanja u stambeno-poslovnom objektu Sarajevo Waves 4. Osigurajte svoje mjesto u jednom od pametnih stanova sa sitemom grijanja i hlađenja na principu toplotnih pumpi zasebno za svaku stambenu jedinicu kao i garažno mjesto uz odabrani stan.

Sada je idealna prilika za vas, za kvalitetan život, bilo da su u pitanju pojedinci, porodice ili se ipak odlučite za investiciju. Posjetite Sarajevo Waves kompleks na adresi Barska 59 i uvjerite se u nesvakidašnji sklad urbane i mirne gradske sredine koja je idealna za novi početak i siguran život ili nas kontaktirajte za sve informacije na brojeve telefona +387 60 301 11 10; +387 33 761 166 ili na našu email adresu [email protected].