Nova dimenzija življenja
112

Sarajevo Waves otvara nove, jedinstvene poglede i investicije za budućnost

Sarajevo Waves je mjesto susreta nove dimenzije življenja, kvalitetne gradnje i mirne lokacije, jednostavno mjesto koje ima sve prednosti za rasterećen i udoban život.

U proteklom periodu stambeno-poslovni objekat Sarajevo Waves 4 je dobio osnovne temelje za nastavak izgradnje najvećeg objekta našeg kompleksa.

Ekipa koja radi na ovom projektu je 25 sati od početka betoniranja u temelje ovog objekta postavila oko 2.000m3 betona i time oformila sigurne temelje za izgradnju stambenih i poslovnih jedinica.

Kako je već poznato Sarajevo Waves 4 će raspolagati sa 82 stambene jedinice i 10 poslovnih prostora od čega je 35% već prodato.

Kao i do sada odlučili smo se za saradnju sa domaćim kompanijama. Pored našeg glavnog projektanta AhA Knap, dio tima čine i kompanija za nadzor MDC d.o.o, glavni izvođač radova Omal d.o.o. kao i Bosman d.o.o., Iyara d.o.o., Almy d.o.o., tim koji će za sve buduće stanare izgraditi još jedan komforan i kvalitetan objekat u sklopu Sarajevo Waves kompleksa.

Našim kupcima nudimo cijenu bez skrivenih troškova.U ovom periodu nastojimo da olakšamo porodicama i pojedincima koji se odluče biti dio Sarajevo Waves kompleksa.

Dogovorena cijena uključuje: notarske troškove, uknjižbu stana, osnovni paket smart sistema, parking mjesto za kupljenu stambenu jedinicu, toplotnu pumpu za grijanje i hlađenje te sve priključke koji su potrebni za normalno i bezbjedno funkcionisanje jednog domaćinstva.

Budite i vi dio Sarajevo Waves porodice i pametno investirajte za svoju budućnost. Naš tim je na raspolaganju za sve dodatne informacije i upite.

Kontaktirajte nas na broj telefona +387 60 301 11 10, ili putem e-mail adrese: [email protected].