Četvrti objekt
107

Sarajevo Waves kompleks: Izaberite sprat na kojem se vidite

Sarajevo Waves
Sarajevo Waves
Compact Invest i BBI banka nastavili su poslovnu saradnju na četvrtom stambeno-poslovnom objektu Sarajevo Waves 4.

BBI banka ima jedinstvene ponude koje olakšavaju kupovinu stana u Sarajevo Waves kompleksu, nude kreditiranje za građane BiH kao i za bh. državljane koji žive i rade u inostranstvu.

Vaše je samo da izaberete sprat na kojem se vidite, a oni će vam pomoći da taj pogled bude baš vaš. Kupovinom stana u Sarajevo Waves 4 objektu birate svoj dom ili pak investiciju koja se ostvaruje kroz projekat #smartinvesment Sarajevo Waves rent odjela.

Sarajevo Waves
Sarajevo Waves

Izaberite svoju stambenu jedinicu u kompleksu koji predstavlja savremeni koncept života, mjesto susreta moderne arhitekture, zelenila, kvalitetne gradnje i odlične lokacije na kojoj ste dovoljno blizu svim sadržajima koji su vam potrebni za život, a dovoljno daleko od gradske vreve za idealne mirne trenutke.

Compact Invest pokriva sve troškove prilikom kupovine stambene jedinice u Sarajevo Waves kompleksu. Prodajna cijena u objektu koji je u fazi izgradnje uključuje sve troškove kao i svu pravnu uslugu koja će vam uštedjeti dragocjeno vrijeme.

Koje pogodnosti kupci dobiju bez naknadnih troškova?

Kupovinom stana, kupci postaju i vlasnici garažnih mjesta u istom objektu.

Sarajevo Waves
Sarajevo Waves

Sva pravna pomoć predbilježbe, uknjižbe i oslobađanja poreza kod nadležnih organa uključeni su u cijenu, kao i notarski troškovi predugovora, ugovora i aneksa za kupljenu stambenu jedinicu. Savremeni sistem grijanja i hlađenja na principu Samsung toplotne pumpe sa modernim italijanskim maskama za svaki stan pojedinačno, kao i smart sistem.

Sve navedeno prate i troškovi priključka električne energije od 10-12KW, priključak vodovoda i kanalizacije kao i interneta za svaku stambenu jedinicu.

Nakon svega navedenog, možda je idealan momenat da ih kontaktirate i dogovorite termin za odabir idealnog stana i pogleda za vas i vašu porodicu. Učinite to na broj telefona +387 60 3011 110 ili pošaljite upit na [email protected].