Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je halal s.exati se po parku ? Bas me zanima, moram otici na taj halal forum da saznam.
a ovi veliki novokoponovani vjernici od 1992 i kasnije su prave musterije za ovakve Halal \'\'forume\'\'. dodje mi da odem da vidim ko ide na ovo; (osim prosjecnog sandzackog bizMismena, da vidim koga ima). dedo im i pradedo zivili i hranili se u skladu sa lokalnim specificnim pravilima, a sad im unuci i praunuci, lafo ganjaju \'\'halal\'\', pustaju bradu, krate pantole. elem, nidze to vjernika nije ni vidilo, dok po forumima hoda, isto ko i oni shminkerli klanjaci dzume da ih carsija vidi da su bili (da se ovi \'\'cvrsti u vjeri\'\' Muhamedovoj nebi nasli licno uvrijedjenim isto vnago su kriscanska i hriscanska novokomponovana braca istocnog i zapadnog obreda, samo god njih nije fol halal nego ko zna koje drugo pomodarstvo).
Jerko Halal Lojanović, pljačkaš i atentator kojeg je u Vladu doveo reketaš broj 1 u BiH, islamofašist Zlajoglu.
diletanti pšu...mjesto radnje , vrijeme radnje...ovaj klix to su poluproizvodi
@realista, svaka ti je u sridu! ovo je toliki religijozni kitsch da je to poezija.. Npr. halal se stoka vazda klala u bosni (i kod ne muslimana), dakle ne treba se tu izmisljati topla voda. gomila halal proizvoda nisu halal, ovdje ne, a sigurno ni u svijetu pa ni na bliskom istoku. jednostavno \'\'bio-industrija\' nema vremena za rituale i pravila nekih tamo svetih knjiga, dolar, marka, funta to je ipak naj svejtije za velike proizvodjace bilo cega pa i takozvanog halal proizvoda. u zapadnoj evropi se redovno otkrivaju firme sa halal certifikatom a u cijim mesnim proizvodima ima svinjetine, nije to zavjera Zapada, to su fimre u rukama muslimana, pa npr u pilece super halal filete spricaju zele koji u sebi sadrzi koncentrat svinjske masti da bi meso dobilo na tezini.
Hehe, nista nije halal. Halal je samo prirodno, ono sto Gospodar daje. Sve je zagadjeno ljudi. Pile je halal ali ono sto to pile jede je veoma upitno. Brza ljudi proizvodnja, gleda se samo profit, nije to halal.
Hoce li se na forumu halaliti SDA sto nam je maznula 14 milijardi u proteklih 20 godina?
\'\'Vidjela zaba da se konji potkivaju ,pa i ona digla nogu\'\' Ova narodna mudrost se u potpunosti moze primjeniti na Bosnjake. \'Halal forum\'- kao da zivimo u Rijadu,a ne u Evropi. \'Halal\' proizvode ,proizvodi cijeli svijet.To je pitanje trgovine,a ne foruma. Ne treba forumiti o \'halalu\',vec treba raditi na obezbjedjenju \'\'kvoliti kontrole\' za proizvode hrane u kojima nece biti svinjetine,a ne kupovati svinjske pastete sa etiketom \'halal\'.Lako je na citavo pile staviti etiketu \'hala\' ili na sir,ali stavite je na kobasicu,pastetu,sumku...he...he.. sto vas trgovacki mangupi obrcu oko prtsa zato sto ste svi podmitljivi, a forumima se pokrivate...