Komentari (365)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavna vijest je u svakoj vijesti je Dodik, a kakve veze on ima s ovim. Brko je s Vuckom dogovorio, Dacek otpjevao i to je to. Sve ostalo je sviranje onoj stvari. Srbima u Bosni upravljaju ovi iz Srbije, Bosnjacima Turci. Nikad narodi Bosne i Hercegovine nisu vladali svojom zemljom.
hvala Bogu da se neko sjeti povezati Sarajevo i Tuzlu autoputem
Hahahaah jeste glupi
Pa ako ovo prevazidje, onda kako ce Sandzaklije u Sarajevo? Kakao ce uvoz/izvoz iz Turske? Zar nije cilj da se Bosna poveze sa Turskom?
Jel je čeka pristanak ili AMIN 😂😂😂😂😂
Čuj Dodinu dozvolu čekaj, ma daj... 😂😂😂
Hevo vam Dodik tromajku nesposobnu a vi njemu isto tako. Mrš bando
Klixe, pitajte duduka mogu li ja pjevati njegovu pjesmu?? 🙄🙄
neka mi neko objasni vaznost,isplativost,namjenu i svrhu ovog projekta? hvala!
Mile je higijenska gumica..
Ne razumijem zasto se ne planiraju auto putevi koji ce nas povezati sa civilizacijom, a ne Djikanistanom i ostalim istocnim olosem?
Tntnt tntnt... Čekala se riječ četnika... MUFA KIKI I JA RAZNIJELA NAS MEĆAVAAAAAAAAA
A je li se ovdje piše o Međunarodnom autoputu i povezivanju država (i Turske) ili o regionalnoj cesti od Tuzle do Bijeljine? Glupani izgleda ne razumiju zašto Turska želi da finansira Idejni projekat. Nigdje nije rečeno da će finansirati izgtadnju, a "sadaka majstori" iz Tuzle već tu vide šansu da se "ogrebu". Tipčno. hahahaha.
Uprava to. Da se ce sopoji sa Turskom za izvoz/uboz iz Turske? Turska je OGROMNO trziste... A ovi pricaju o budalastinama...
Nije Miletu stalo toliko da autoput ide preko Visegrada koliko mu je krivo sto ce ici preko Bijeljine, najveceg uporista SDS-a. Vise bi volio da ga i ne bude nego da ide preko Bijeljine. Obratno vazi za Bosica.
nikad on to nece htjeti
Znaci Sultan malo porazgovarao sa Vucicem, ovaj pritegao Mileta i na kraju ce dupelizac Mile priznati poraz. Kako se zacas sve moze kad se hoce,hehe...
Svaka cast za komentar! Vako ce i bit!
Znaci Mile opet na aparatima...
ja ceka se odobrenje strucnog lica,,mile dodik,za duhan maher,al za ovo glupson,,,