PROMO
2

Saradnja Sparkasse Bank i Vienna osiguranje VIG

Foto: F. K./Klix.ba
Foto: F. K./Klix.ba
Sparkasse Bank dd BiH je svoju paletu proizvoda obogatila ponudom police osiguranja od posljedica nezgode partnerske osiguravajuće kuće Vienna osiguranje d.d. VIG.

Paketi osiguranja od sada u ponudi Sparkasse Bank uz izrazito povoljnu premiju nižu od pet KM mjesečno, ovaj proizvod nudi svojevrsnu finansijsku sigurnost u nemilim situacijama kakve su povrede i nezgode.

"Paket osiguranja za 5 je naš odgovor na ono što smo identificirali kao zahtjev i potrebu naših klijenata, a to je cjelovita usluga na jednom mjestu. S obzirom da se bankarski proizvodi, prije svega kreditni, u praksi često nadopunjuju i vezani su za produkte osiguranja, riješili smo ići i korak dalje te ponuditi klijentima mogućnost osiguranja od nezgode. U saradnji sa našim partnerom Vienna osiguranje d.d. VIG. im želimo ponuditi mogućnost da svoj i živote svojih najdražih organiziraju na sigurniji način," izjavio je Ahmed Karić, Direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank dd BiH.

Usluga koja se od sada može ugovoriti u svim poslovnicama Sparkasse Bank, omogućava korisnicima svojevrsnu finansijsku sigurnost i na određeni način olakšava prevazilaženje teških perioda nakon povreda ili nezgoda.

Paket Osiguranje za 5 sadrži pokrića rizika od smrti usljed nezgode i bolesti, trajne invalidnosti usljed nezgode, lom kosti, kao i troškove liječenja, uz godišnju premiju od 59,99 KM, što iznosi manje od 5 KM mjesečno. Korisnici osiguranja su ovom policom osigurani 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini. Vienna osiguranje d.d. VIG je obezbijedilo kartice lojalnosti za svaku ugovorenu policu osiguranja, sa kojom se ostvaruju pogodnosti i popusti kod partnerskih poliklinika Vienna osiguranja na teritoriji BiH. Osim toga, klijenti koji do 31.12.2019. godine uzmu policu osiguranja, na poklon dobijaju i vaučer za putno zdravstveno osiguranje Vienna osiguranja d.d. VIG.