Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je notorna laz.
Bezobrazluk, zašto u poštama u Sarajevu treba plaćati proviziju.Kako je moguće ovakvo dogovaranje BiH pošte i Elektroprivrede BiH. Ovo nije Federacija BiH nego je to klasični vid Konfederacije Federacije BiH, To Znači da su kantoni države u Federaciji, kada imaju potpunu samostalnost.
zasto ne odmah sirom FBIH?!
Bravo i to je neki pomak, pa makar i mali. Hajde da se to odobri i u sarajevskim općinama jer imaju veći broj korisnika. Smanjimo redove i nervozu. Olakšajmo narodu barem toliko.
Ma samo elektronsko bankarstvo... Ko još stoji u redovima osim deda i nana?
Kakva je ovo diskriminacija prema ostalim potrosacima? Ovi prave mahalsku drzavu i sistem. Uhljebarska firma pomaze drugoj ubljebarskoj firmi. Bit ce zanimljivi tokove novca pratit i ko ima indirektnu korist od ovoga.
Pretpostavljam da je ponuđeno u mjestima gdje ED nema svoje predstavništvo
a gdje je Sarajevo, tu posta najvise uzima. kod SDA uhljeba samo manipulacije