Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tačno me zaboli rinaka jer ste do sada zaradili milijarde....
Usrali su sa S5 galaxy. Prebrzo i bezpotrebno...
Ma ko ih hebe nakupili su se...
Napucali su cijene svojim mobtelima te led i plazma televizorima da to nije normalno. Nisam iznenadjen sa ovim sto im se desava.
po naslovu covjek bi rekao nemaju ljudi za hljeba, a likovima samo opala zarada ove godine, jbga digli su veliku lovu sa prvim galaxy modelima, al na ovim novim modelima nisu nista posebno ubacili pa normalno da ce opast prodaja
ja sebi nabavljam ovo kinesko cudo :) http://www.efox-shop.com/umi-zero-mt6592t-20ghz-otca-core-5-zoll-fhd-ips-ogs-corning-gorilla-glass-bildschirm-android-44-3g-g-296094
Sobzirom da su u posljednje tri godine zgrnuli milijarde sad malo prestalo kapat e hajmo sad svi zaliti Samsung , libo me racku ja ionako koristim LG .
a zaboli ih klinac sto su izgubili malo trzista... mobiteli su im, hajmo reci, hobi... najvise uzimaju na brodogradnji i teskoj industriji. tu je lova :D
Ovo je vise problem globalne ekonomije koja je u padu. Realno, Samsungu jedina konkurencija moze biti iPhone, a kada se korisnici ta dva branda okrenu kinezu, znaci da je stanje alarmantno.
Sto ponovo potvrdjuje moju tezu. Korisnici Samsunga se okrecu Appleu, jedinoj pravoj konkurenciji. Ali nijednom ni drugom, nije (ili ne bi trebao biti) konkurencija kinez
"...profit pao..." ne znaci gubitke nego da manje zaradjujes u odnosu na proslo razdoblje.
yebes svu pricu o padu profita. iako sam se nasekirao na stopanje S3 i rekao nikad vise ovo moram reci da pored LG G3, Nokie 1520, Sony Xperia Z3, I phone 6+ .... je NOTE 4 strašan. Ona olovka nema konkurencije. Da ne pisem karakteristike, kad budete negdje sa mobitelima i imali mogucnost probat sve pve telefone (svi su super) ali ono je živina od telefona, jos kad izadje Lizalo 5.0 bit ce strava.
evo bio sam se raspisao i mislim da ne bi bilo nikakve fajde. prvo ga probaj pa ces vidjet. naravno da ako ti treba za livescore, fejsa i slikanja onda ti xiaomi dovoljan. nadji mi mob sa olovkom i multitaskingom kao u Note 4.
...dobra im ta plastika...
Dok je LGa ne treba mi ni iphone ni samsung....
svaka roba ima svog kupca.
LG g2 koristim, ima sve sto mi treba a po cijeni je dosta pristupacniji.
Drago mi je zbog njih posto moj preskupi Galaxy S3 prestao dobivati azuriranja
Uvijek ti postoji opcija na xda-developers ako se imalo razumijes u racunare i android. Ja na svom imam 4.4.4 kit kat ;)
tako sam i uradio ali to nimalo ne smanjuje moju frustraciju prema Samsungu koji za razliku od Applea ne brine o svojim kupcima starijih modela.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dje ce iko ikad sa jabukom
Mora gubiti profit pravi skoro iste telefone malo izmjeni oklop koji je od jeftine plastike i ocekuju vecu potraznju. Apple je napravio dobar potez koji ce ga podici daleko ispred Samsunga. Samsung S5 i Xiaomi koji nisam cuo ranije da postoji su skoro isti po opcijama i performansama a razloka u cijeni 400-500 KM
Nije trziste smartphone-a isto kao nekad. Sad su u igri razne marke koje za malu cijenu nude sve. OnePlus, Oppo, Xiaomi, Meizu a performansama i kvalitetom iznad preskupe konkurencije. U ostalom nase pačeglu ne razumiju nista drugo osim iPhone i Samsung.
@Torpedista: Ne moras biti geek, isto i jednostavnije "sucelje" imaju One+ i Xiaomi(slicno iPhone). Reklama je ucinila svoje, mora Samsung nekako otplatiti te silne reklame. A kvalitetom izrade, One i Xiaomi daleko iznad Samsunga. Ko ne vjeruje, nek pogleda recenzije na youtube...