Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad mu vidiš onu uhljebsku odvratnu facu odmah da ga spucaš šakom u glavu.
A kakva li je tvoja faca papak jedan, ti ces nekome nesta reci...
@mirage77 jarane ote mi komentar sa stastature
OVAJ SDA MAFIJAŠ UPRKOS ZAKONSKOJ OBAVEZI O SMANJENJU CIJENE GASA JOŠ UVIJEK SE PREMISLJA !!! A POSLJEDNJI IZVJEŠTAJ O POSLOVANJU MU JE PAO U PARLAMENTU FBIH !!!
Kao da ga je SOLAK pravio... Ova kontraproduktivna UBLEHA kojeg i punac mu Imamovic voli da drzi dalje od svog biznisa, samo se dopisuje s medijima i gluposti valja.
Kako su ovi Salkici, ovaj, i njegov brat direktor nekog Energetskog sektora za razvoj u EPBiH, tako mladi zahajali na ovako velike funkcije, daj nek neko objasni, izjede me to iznutra, pa gdje ovo ima, majke ti, da su ih makar direktno papci nasi sa sela birali na izborima, kao sto obicno i biva kod nas, pa da bude malo jasnije, jbt te kamen vise.
Polako nemoj žuriti....
Pa jel iko vidi da je ovaj lik nesposoban??? Koji sda zaludjenik
Svakako ga je Fadil doveo, isti su
Ko vas hebe MAFIJO!
Jao face :( kako smo blesavi i trpimo ovakve sa nam određuju nešto ccccc
Ma šta se ti pitaš kako ti Mile pusti. Sjedi JEDAN.
Fooooooodile dedera mi opanke