Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ovo nije bila gotova stvar vec!? :s
BHNET . INFO - sve sto trebate, ovdje imamo! NOVO NA NETU! SVE STO TREBATE MP3 VIDEO PROGRAMI DIPLOMSKI! DOBRODOSLI! Fanpage: http://www.facebook.com/pages/BHNetinfo/297464966941190
@ sarajlija Gledao bih ja svoja posla, ali šta če biti kad se desi isto kao sa Istočnom Njemačkom, najezda kokuza. -plata u rs-u manja za 35% u odnosu na FBH -penzije urs-u manje za 50% -nezaposlenost veča 20% Ne mogu biti ravnodušan jer je ovo moja država, gdje me jedna polovica stalno vuče nazad. Odreči se jedinstvene BH nikad neču, pod cijenu i rata.
gledaj svoja posla!
Radna grupa.. Kolko ce to \"sagledavanje\" kostat poreske obveznike?
ODAKLE TI LOVA, NEMA KOD RUSA NIŠTA ĐABA ILI DOĐEM TI IMAŠ GAS KROZ RS PA SE NISI NIGDJE UBO, JER TI JE SKUP TEBI SU I DRVA SKUPA, E MOJ NARODE IZ rs-a OVAJ VAM POLAŽE JOŠ JEDAN KAMEN TEMELJAC, BLAGO VAMA PA NEVIDITE DA VAM NIJE NI ONE AERODROME, HIDROCENTRALE,PUTEVE ITD ZAVRŠIO.