Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocito je, po komentarima sudeci, da ne razumijemo sta je to DIZAJN. - «Dizajn je proces donošenja serije odluka koje imaju za cilj konstruisanje, oblikovanje ili kreiranje nečega. Dizajn se precizno definiše kao dosezanje cilja unutar ograničenja. Dizajn se obično odvija po unapred određenom planu, ideji ili zamisli.»
Dizajner ne pravi mikrocipove, ne pravi elektroniku, ne pravi kameru...on to ko nesta zamisli trebalo bi biti pravougaonog oblika, kamera u uglu, tipka na dnu, utor za punjac na drugoj strani i da tehnicarima da to pogledaju i da vide mogu li uglaviti u to sto je zamislio ono sto oni mogu napraviti...ma suplja ba
Pravo je tesko "dizajnirati" pravougaonik.....
Tolike godina radio milione zgrno a samo poziciju kamere i coskove telefona mjenjao...
Thank you for all the legend. We will follow you in further work. :)
Dizajn isti zadnjih 20g
A neko drugi bas nudi drugaciji dizajn?
@OmmerLagumdzija, Prije 20 godina telefoni su imali digitalne ekrane od 2 incha i antene. Tezili su 300-400 grama.
sad ce novi dizajner pomjerit jabuku 2 mm ispod za dugoocekivani iphone 12.
Inshallah, da šta konačno novo naprave i ljepše....
Nije vala nista ni dizajniro vrijedno pomena. Ono sto je Steve Jobs onomad osmislio ovi samo dodaju crticu gore, oduzmu dole. Nista novo ni revolucionarno.
Izvinjavam se zbog negativnih komentara ranije sa ovog accounta, ne dijelim ta misljenja, napisana su u trenutku ljutnje zbog jucerasnjih kradja na Marijin dvoru