Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskreno nama izgleda puno jedna miliarda u gubitku... ali takve firme su imale prihode po nekilko milijardi dolara godisnje pa sta tu ima cudno... mislim desava se... isto recimo kako to da su Barcelona, Real Madrid, Manchester United medju najbogatijim klubovima a i stovremenu su najzaduženiji... Odgovor na to pitanje je JER MOGU.
Care moj, nepita se Obama tu ni 1%... menadzeri \"velikuh\" firrmi - PARAZITI - su se uvalili u vladu i saltaju gdje i sta hoce....
I Obama će kao prošli put reagovati, te namiriti nemarne i eto nam dragi moji nove krize. Zašto se ne ostavi tržištu da uništi ove gubitnike ? Zašto Obama slijedi Marxa i Keynsa ???
zamisli bezbrizno poslovanje gdje je gubitak 2 MILIJARDE, i gdje se reaguje tek kad je pomenuti gubitak ostvaren, zar i 1 milijarda nije alarmantna jbt.... strasne igre, strasni igraci