Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je KUJA-KUJA je,a kada ce crknuti jos se nezna. Ali je istina ovo-tri zene ministri vanjskih poslova SAD-Olbrajt,Rajs i Hilari su u zadnjih 20-god njihove vlasti u potpunosti izopacile Svjetsku politiku,dovele do krvoprolica-YU,IRAK,LIBIJA,SIRIJA,EGIPAT.JEMEN. Te zene su proklete i svako ko prihvata njihovu politiku je malouman.
Ta kuja i njen muz se nisu slagali sa opsadom Sarajeva, pa su ga OSLOBODILI. Svih tih 1100 dana, lijepi Iran, Irak, i EU su samo promatrali i brojali mrtve u Bosni. Zaboravio si vec???
pa cekaj malo uzeti seljačku pamet u ruke... ako amerika uvede sankcije svim tim drzavama...to su u stvari najrazvijenije drzave svijeta... pa to bi u stvari značilo da je onda AMERIKA POD SANKCIJAMA a ne doticne drzave.... to isto u drustvu...ja sad svim drugovima zaprijetim da se vise necu druziti sa njima...pa u stvari samo SEBE IZOLIRAM :-D ahahahha KOJA ŠUPLJA
K U J O jedna, da.bo.gda C R K L A znaci ko god se ne slaze sa vama, vi imate pravo da ih maltretirate