Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoš kupit ciglu?
sitnica za beduine
Dakle 12,5Mio$ po projektilu.
@Resistance da je taj projektil kako uhvatiti u zraku orije nego explodira oa ga preprodati u pola cijene
To da "cista" Saudijska Arabija nastavi napadati Yemen svim sredstvima, dovodeci tu drzavu na rub egzistencije. Proguglajte malo sta radi Saudijska Arabija u Yemenu. Nije kraljevska porodica bez razloga postavljena od strane Velike Britanije.
Je..le vas bombe i rat vise. Kreteni obicni
Znači i tamo se polako obezbjeđuju "sredstva" za održavanje "mira i stabilizacije" regiona. Fino.
prodaju im svoje prevaziđeno smece da sutra musliman tuče brata muslimana. da se ne vole sa izraelom ne bi im nikad prodali vec bi ih razvalili. svi ti emiri i emirati to su sve govna.
@MinoDerlin glupane mislis da amerika prodaje zadnju tehnologiju koju ima. ovome je bilo najmanje 10 nadogradnji. e jesi naivan u pm.
@shahzudin ma pusti naivcinu pojma nema, amerika se samo rješava zaliha onog sto im vise ne treba i liferuju to svojim tzv saveznicima arapskim budalama.
Ovo je citava svrha i razlog ratova...
a hocel prodavat i ove sa slike ?