Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno narucio knjigu za bih 29$, dostava sa nekim porezom koji niko ne zna 70$ ukupno 98$, a taj porez.od.18$ blage veze nemam kome ide.
Robovlasništvo cvijeta
Ovce se šišaju
Inflacija je legalizovana pljacka u kojoj onaj koji stampa novac stvara inflaciju kojom umanjuje vrijednost novca koji se nalazi kod gradjana i kompanija za iznos novog ostampanog novca koji je bezbpokrica ili prelazi granicu vrijednosti same ekonomije.
i otpustio 30% ljudi zanimljivo ali sve su mediji krivi
Rekordna prodaja zahvaljujuci inflaciji. U normalnim ekonomijama kao sto je americka plate rastu shodno inflaciji, pa im u konacnici sve dodje na isto. Izuzev onim najsiromasnijim i bez primanja
Da. Nije uprkos, nego zahvaljujući.
Ma pusti to, u BiH pelet nestao čim je pojeftinio. Nije ga nema. Lozim gume i pragove od pruge, jeftino a grijeeeeee ihaj.
Hajd ne laži pragova nema više nigdjeA da gore gore kol ludi.....Ja sam u ratu klepio 22 praga sa ženljezničke stanice aman gijo se čitavu zimuPeč se usije ko da ložim Koks.Sve sam ih voko zavezampne sajlom za auto.