Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ovdje odmah saznamo koji proizvod je neispravan. Kad ćemo saznati koja voda je otrovna ?
Jana i Studenac
jana i studenac....tesanjski dijamant mozda, brav zatucani
Ko je dao dozvolu da se stavi u promet???
cekaj da prvo napisu koja voda je zagadjena
Ovo kuhalo 10 godina se prodaje u BiH.
Kako ćeš vratiti u trgovinu ako si izgubio račun ?
30 godina nakon rata, neka agencija za nesto... vaganje komaraca?
Nije moguce da je nesho iz Kine nekvalitetno...od afere sa kamera, kancerogenih igracaka za djecu, do kuhala opasnih po zivot 😂😂😂
svako izgleda ovako, samo drugi naziv
Kuhalo ubica!!!
Ovo kuhalo se nalazi u svim tržnim centrima, često pod njihovom uvoznom markom. Ima ih u Robotu, Bingu, Konzumu... bar je bilo do sada. Iz ličnog iskustva, evo već drugo po redu koristim. Najlošiji dio je mehanička sklopka za gašenje pri prokuhavanju - korozija je ošteti.
svako drugo kuhalo tako izgleda .....
MegaDiskont je prodavao ova kuhala na otvorenju na Ilidzi i nema ko ga nije kupio, prvi ja.. Također rokovi im nisu uredu kao i cijene koje se ne podudaraju kada dođeš na kasu
MEGADISKONT - fuš roba, varalice, istekli rokovi, ne znam ko ih pusti u Sarajevo
Kupili za nekih dvadesetak maraka. Radilo super neko vrijeme. Jednu noć stavili vodu da se ugrije za kafu. Odjednom osjetim plastičan smrad iz kuhinje. Dignem kuhalo i pogledam dno. Kunem vam se, komad željeza, nečega, je progorio kroz plastiku i pao na radnu ploču. Gurnem govno na pod onako mahinalno, jer se puši, počne staza da mi gori. Jedva kašikom izbacili iz kuće. Nije zlato sve što sija, i ne kupuj od kineza.
Bitno je da nije povucena voda koja truje ljude, a kuhalo cemo vec naci drugo
Pratila sam rad ove agencije i vidjela objavu prije par mjeseci da su određene ukrasne lampice opasne, da se mogu zapaliti. I pred novu godinu sam ih ponovo uočila na policama tržnih centara. Iste. Zašto? Ko je nadležan pa su dozvoljene ponovo na policama? Zašto ova agencija ne sarađuje sa inspekcijom?