Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba jesti samo meda i oraha pa hodati u kupaćim speedo gaćama!
Ma meda samog drug pa ces vidjeti kako ces ojacati
@percepcija recepcije a odeš na livadu dede moga i radiš sklekove pa poslije samog sira po dvi kantice minimalno da mišići uhvate malo proteina, ama nema ima to da bude masa ko od brda odvaljena!
im'o sam trebu gotivila je kondom sa okusom papaje jel i to genetski modificirano
treba tim sokovima počastiti savjet ministara., kad zasjednu.
Ja sam ga popio sad cu ga ispisat i fino vratit,malo preradjeno al sta da radim
Treba bojkotovati bjelosvjetsko smeće! U svojoj kuhinji uz pomoć kuhinjskih pomagala, može se napraviti svašta. Al' ko će praviti, lakše je otići u trgovinu i istresti novac za smeće koje nam skupo prodaju i ugrožavaju nam zdravlje.
U svojoj kuhinji napraviti papaju? Pa to ni genetski inzenjering ne moze.
@jebovasgluten, odakle teboi tolika pamet? Hahaha, pa ni jabuku ne možeš napraviti, valjda toliko znaš. Ili ne znaš? Ali kada kupiš ili ubereš voće, ili povrće, u svojoj kuhinji uz pomoć sokovnika možeš da napraviš divan sok. Valjda si toliko znao?! Ili nisi?! Eto sad znaš, objašnjeno ti je, pa se valjda više nećeš provaljivati :)))))
Pa opet je bolje od naseg smeca, u italiji za 1 euro ne znas koji bi sok izabrao, gdje udio voca pise 100%, ja bolji sokova nigdje nisam probao, vjerovatno je tako i u ostalim zemljama, a kod nas kupis kao neki vocni sok ono ubaci aromu narandze, krkne secera, kojekakvi otrovni konzervanasa itd i kaze kupuj domace, sve sto valja cu uzimat a malo je toga da valja.
Kod nas pogledas sadrzaj 100% vocnog soka i nema nijedan vitamin :D Samo secer, voda, aroma, boja...
@rahmetliTito ja ga sebi cijelo vrijeme uzimo tamo, 1e , 1 l soka i citao sastav pise udio voca 100%, ako lazu oni sto su proizveli sok onda lazem i ja
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Treba jesti samo domacu papaju,ananas,avokado,mango a uvozne sljive,jabuke i kruske.Svakako zivimo u vremenu gdje je sve naopako i obrnute vrijednosti,ha ja.
A "ošlame" buraz ...!?
Ma nista to drug,domaceg meda samog,pa ces vidjeti kako ces ojacati
ovim ananasima u konzervama sa "ruskom" ambalažom, nikada nisam vjerovao...
pa vidi ga samo, ko da je dijete crtalo u ms paintu.. ako štede na ambalaži, koja prodaje produkt, šta se dešava tek u produkciji onda...pee apple ?
@debuger4 To je zato jer je ovo dno cjenovnog ranga. Za dno trzista. Zato ambalaza i jeste ko u Paintu - vani se CAK i dizajn placa.
Tecni pekmez od krusaka i jabuka i bestilj od sljiva su zakon,ne znamo kakvo bogastvo smo imali i imamo, posezemo za tim bijelo svjetskim sranjima a ignorisemo svoje bogastvo radi nekakvog pomodaestva i navucemo hiljadu bolescina na sebe.
Potpisujem.