Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i nije neka brojka.Ako uzmeš da je svaki avion bio sa prosječno 200 mjesta ispada da ih je dnevno polet'lo 10-ak,dakle,otprilike svakih 2 sata Al' mi je najači ovaj komentar od bella ciao.U svakom podatku i vijesti naša posla.Ismarov stari radi na aerodromu ,hahahahaha ,kod nas je sve štela.
Bas kul info hh,u Istanbulu kroz Ataturkov aerodrom godisnje prodje oko 33 miliona dusa o.O
jel to taj Velican (kadar SPD-a) sto mu je sin igrao igrice dok su iznosili 2.5 miliona maraka iz cargo centra.
jest jebes im mater. ali neka kupe svoje prnje. uspostavom kolacije SDA-DF-HDZ velican ce sa noge na nogu izletiti sa aerodroma, pa neka sa sinom igra igrica kod kuce
u tome i jeste problem sto politika postavlja ljude a ne struka, sve dok je tako bice jos i gore, bilo to sda, sdp, df, sbb, nasa stranka njihova stranka itd... evo ti primjer ovih iz tuzle. sve sto je drzavno ce nesposobni unistiti, namjerno ili ne ali to je cilj, unistiti sve!
Ovaj uspjeh treba svima da bude na umu,a to je da je buducnost u porodicnim firmama.