Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad si gladan nisi svoj. UZMI KOMAD PLASTIKE....
Neki dan ATACO izjavio da nema spornih proizvoda u BiH....a onda iz MARS-a javili "ima ima".....cccc, sve pokazuje kakva je firma i kako vode dokumentaciju, a rade sa prehranom...
@trpač Nema ovo veze sa inspekcijama (ako misliš na državne/entitetske). Ne mogu one pregledati svaku čokoladicu pojedinačno. ATACO, kao uvoznik prehrambenih proizvoda mora imati evidenciju o LOT-ovim koje je uvezao/kupio, tako da kad od proizvodjača ili bilo kojeg drugog izvora dodje informacija o nepravilnosti odredjenog LOT-a oni moraju znati da li su uvezli taj LOT, ako jesu - kome su ga prodali i kada...Sljedljivost proizvoda bi trebala biti preduslov za sve koji rade sa prehranom
Najbolja i najzdravija "čokolada" je domaći pekmeeeeeezz... :) :)
Za fuj cokolada nikad je istopit u ustima,a naletis na komad tvrdog kikirikija da zub slomis:))
cuj plastika pa zato su meni govna upakovana 😂😂
Nema potrebe, mi i onako jedemo smece
Nema potrebe da povlace iz prodaje , kad su nas dobro zatrovali veliki trgovci -- dozvolite da malo zasladimo,svakako godinama placamo skuplje smece nego zapadnjaci kvalitetniju robu.
Sreća pa u grahu nema ove plastike.
Gdje ce ih? Mogu li se dobiti dzaba jedem ja i plastiku kad nema nista bolje :)
Živila SDA
Ja ove ćokolade nikad nisam jeo, a mogo sam hipter jer hi je bilo na piaci. Navrijeme mi je reko jedan naćitan vijernik da u njiha trpaju krmeću mast i svakome sam to reko od pravih vjernika da nejede. Kad poželim slatko ja jedem krushke, baklavu i hurmu svaki dan, hvala Allahu Uzvišenom.
Alpella najbolje čokoladice daleko.
Samo DOMAĆE treba da se prodaje i promoviše, ako to ne učinimo bićemo deponija Evrope!
@Enes domace je vece smece od uvoznog jer se samo gleda da se proda
@Bosanac83 Pa ti jedi kvalitetnu plastiku iz Evrope.
moja profesorica biologije na aparatima