Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvazi novinar poceo dobro clanak ali u ostatku teksta nije ponudio potpunu infomraciju...hajd e potrudi se...mozes ti to..
Naravno da če te povečati kad ste jedan od glavnih grobara "AIR BOSNE".
U Becu sam gastarbajter u krevetu pravi faaaajter!
Hocete zapravo reci da je sa sarajevskog aerodroma povecan broj letova za Bec? Ode raja i mlado i staro...
Za zg karina
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Polovicne vijesti. Na koliko letova je to povećan broj letova za Sarajevo? Ako nista to našli onda barem stavite link da sami istražimo. Važnije nam je haman koliko letova ima WizzAir iz Beča?
Meni su klixovi novinari zakon kad krenu sa ovim imenima gradova Kapstadt, Antwerp... Jedva čekam Laibach, Agram, Neusatz...
Kapstadt je ustvari Capetown.