Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda na ovom klixu samo dijasporci. Domaci imaju pametnijeg posla.
*ebo vas Geteborg. Već imamo te linije u državi. Dajte konačno organizujte Sarajevo (ili Banja Luka) - Oslo, redovnu liniju! Znate li više kolika je gnjavaža ganjat kako se dovest iz Geteborga do Fredrikstada ili Osla... a koliko tek novaca?!? Toliko naših bi koristilo tu liniju, a evo već godinama isti problem, iznova i iznova.
Super i jos se nadam da ce i TZ Wizzair zamijeniti sa Ryanair.
svaka cast sa RS i krajisnike iz Hrvatske koji rade u zemljama EU,tamo plaćaju poreze i s time financiraju i jednu EU članicu po imenu HRVATSKA🇭🇷✌. Bravo!!!😂😂
Geteburg hahajajwjahahahwhwwzwwahaha
Cuj Geteburga! Burg je njemacki izraz, a borg je Skandinavijski! Geteborga je pravilno!
@Only SA majmune fa si ćitao text shvatio bi da se radi o štamparskoj grešci.
Uvedi liniju za Baden-Baden, hoću Krajinu...
Svaka cast, odlicna alternativa WIZZu tokom zime, s obzirom da TZL ima znatno veci broj maglovitih dana od BNX