Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOCELI SE MOCII I D RKATI ONDA
Kud nismo dobili Irsku u barazu?! Mi bas nemamo srece
Tako mi sto ćuna, dobro je .!.
Gdje si u Irskoj ?
samo se ti snimaj ja cu ocistiti
dajem otkaz u ryan airu. ko ce cistiti sjedista.
ovaj O\'Leary je lik za sebe...ima stalno neke fiks ideje i bez obzira sto je rynair niskobudzetni, ipak im zarada stalno raste...nedavno kupili nove avione...to je to...kad se bavis biznisom moras biti lud i drugaciji i uspjet ces :)
na tom letu se ne dize samo avion izgleda :-)
Hoce li vracati pare ako ne bude valjao pornic?
Nema bolje reklame za Ryanair od povratne avionske karte za 12 eura za mnoge evropske destinacije. Kad se to desi sa AirBosna, nek\' pustaju sta god hoce, ja cu im biti prva musterija.
tako mu i dodje :......cuuul
kako ste naivni!! svi novinari. ta izjava za pornice je samo povod da privuku paznju na sebe i dobiju publicitet jer misle lansirati aplikaciju da putnici mogu pratiti razlicite sadrzaje a tom izjavom za pornice samo besplatnu reklamu i uspijevaju!! svaka im cast!
neka im puste pornic zvani BiH . (kako nas j.eb.u vec 20 godina doda,cova,gulamdzija, tihi,bozo,hare....)
Zato guzis stojeci
ryanair je niskobudžetna kompanija koja u ponudi ima samo evropske letove, i bolje im je malo da naprave ona sjedišta udobnijim, polomio sam se živ, mada ni pornići nisu tako loša opcija :D
Jos malo i bice porn club u avionu. Kod nas ne dodjes ni do aviona a oni sluzvenici te izhebu na sve moguce nacine.