Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako si samo neobrazovan, glup i zadojen, vlašino, grohotom ti se smijem :D p.s. zaguglaj Al Andalus ili upali History Channel, nauči ko je izmislio nauku i na čemu se bazira današnja zapadna \'civilizacija\'. Smiješna budalo :D
chuck norris žvaće dijamante k\'o airwaves
nasi politicari su izvezli najmanje 15 milijardi deviza
ILUMINAT PUTKO (Putin) POLAKO ALI SIGURNO PLJACKALIZACIJOM UNISTAVA RUSIJU....
koljaci planete
u svakom vicu Mujo pobjedi i ruse i amere .. pa reci ko je pametniji
ovih 70 % rusa sto gladuje zivi bolje nego 95 % mus/limana na svjetu na celu sa mus/liamnima iz bosne ..tu izuziamm mus/limane koji zive u hriscanskkim zemljama .. a sto se tice tehnologije i nauke, drustvenih nauka, svi mus/limani na svjetu od kada su uzeli tu religiju nisu dali veci doprinbos nego sto su rusi npr u 20 vjeku ..
p r v i
boli ih ki.t.o.n zato 70 % Rusa gladuje :D