Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba nam veci aerodrom , to je sigurno. Ako nemamo bolje, onda siriti i modernizovati postojece. U svakom slucaju pozitivna vijest, samo nek se gradi.
I ne bi bilo lose oziviti nekadasnju ideju da tramvaj prodje pored aerodroma.
@valterTNT a sinoc rekose da jedini u regiji ne radi 24/7 :D, ovo je bolja vijest
Top, nadam se i prosirenju avio linija i jeftinijim kartama :)
bačene pare. treba graditi u visokom aerodrom. ovaj nema teorije da dugoročno opstane na ovoj lokaciji
Kako se naši brinu za infrastrukturu, da je ljudima što ugodnije selit iz ove "države"...
Dzaba vam sve silne rekonstrukcije kad ste: jedini aerodrom u svijetu koji ne radi 24h (neka me ispravi neko sa drugim primjerom ako postoji), jedini aerodrom u kojem je dozvoljeno pusenje, nekulturno osoblje, nefunkcionalan, bez normalnog transporta u ostale dijelove grada, taksisti no comment, papanluk teski. Nazalost. A toliko potencijala. Tipicna BH prica.
Vise aerodroma ne radi nego sto radi 24h. Samo ovi sto imaju puno prekookenaskih linija dnevno rade 24h.
zašto bi trebao da radi 24/7 kada nemaš letova poslije 22 ili 23h? Gdje je tu logika?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzaba vam sve silne rekonstrukcije kad ste: jedini aerodrom u svijetu koji ne radi 24h (neka me ispravi neko sa drugim primjerom ako postoji), jedini aerodrom u kojem je dozvoljeno pusenje, nekulturno osoblje, nefunkcionalan, bez normalnog transporta u ostale dijelove grada, taksisti kreteni, ciganluk teski. Nazalost. A toliko potencijala. Tipicna BH prica.
Ovo je lijepa prica i pozitiva danasnjice.Velika.Svakako da je super stvar
I stadion Grbavica isto treba da se ruši k ponovo pravi. Hvala
Izvođač radova je također dužan da izvrši selektiranje otpada, kako bi aerodrom prodao sav otpad koji ima tržišnu vrjednost. Dakle negradi se nista nego se rasprodaje.
E jbg sad, oni prave terminal od 38 miliona maraka, ti kazes da se nista ne gradi nego se rasprodaje?! Bosanska logika. Ili ti je marihuana iz Christianie pomutila mozak?
@manki Bosnjacka tvoja logika je da vijerujes u nesto sto ce biti, a moja Bosanska logika je u sadasnjosti sto vidim sto se desava :) Mojne mi bajki i laznog optimizma.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
cijena samo 160 tisuca? nemojte se sramotiti pa tu bi trebalo izvuci najmanje 3 milijuna.
Tako fin text protkan odlicnim slikama,da imamo uvid projekta u 3D. Moj admine,mogli ste se jos malo potruditi,a ne da je hajvan opucao sliku iz auta 😁
Bas haha
ko se sve ugradio u projekat?
cirkus od aerodroma vece je tito pravio fiskulturne sale...drugo povezan sa EU i ostatkom svjeta nula bodova
Pa tito ti ga je i napravio
Ništa od ovoga ako ne urade novi trotoar
tacno, ne moze se cekat taxi na starom.