Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni u ostalim rudnicima se nista ne uplacuje,slobodno provjerite,na listama je sve uredno odbijeno,u stvarnosti je teska prevara,i pio i zdravstvo,rate kredita se naknadno uplacuju......zatvarajte to dok je vrijeme.
Napisite i da su tokom mjeseca Juna iskopali 7 vreca i 2 tacke cumura...ukupno
A otprije imaju dug prema Poreznoj Upravi,zavodu PIO,oko 100 niliona maraka..
Najbolje je da im se da plata unaprijed!?
Zovnite i Bakira i Fadila da vam se pridruze. Kad je Fadil mogao iftariti u rudniku Banovici a Bakir obilaziti rudnik Kakanj pa mogu vam i sad praviti drustvo. I,naravno, obavezno glasajte za SDA u oktobru. Vidite sa ste s njima daleko dogurali. A rudnici su oaza glasaca SDA. Sretno!
Strajkujte zimi kad je potreban ugalj svima...sad je narod na odmorima i nema efekta strajk.
"NEPOŠTIVANJE" Bas si pismen 😆
2 odbijene rate kredita koje rudnik nije uplatio bankama Hahahaha jel ovo moguce
Gledam sve... Bošnje sve voze sdi motore. Bošnjo to kupuje jer nema turbinu... A turbina je skup kvar. Kad treba izaci na proteste, nema bošnja, a kad treba se krpat sa 500 maraka plate i kupovat SDI motore, bošnjo je tu prvi... Ako se pitate, kako bošnjo zamišlja pakao... Odg je jednostavan:u paklu sve turbine oko njega, sve na izmaku snage, sve zuje, huče... I jedna u njegovim prsima, umjesto srca-turbina koja jedva radi...
Pakao koji čeka bošnjaka kad dodje u pakao. Ipak treba da nauči lekciju na ovom ili onom svijetu-nije bolje jesti goovna za doručak, nego li podići glas protiv vlasti i uzet svoj zivot u svoje ruke.
I katalizator koji prodaje hahahahha