Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo predsjednice Dodik, je li i ovo poskupljenje u ime srpstva i Srpske, je li ovim poskupljenjem jacas Srpsku i srpstvo??? A ti Stevicu idi.otu jedan:\"Mi imamo najniže cijene goriva jer su kod nas akcize niže nego u regionu\". Ali mi imamo isto tako najmanje penzije, najmanje plate, sad ti opravdavas poskupljenje time sto iznosis neke nabuloze da je gorivo kod nas jos uvjek najjaftinije, idi.ote jedan, jeli mislis da smo toliko glupi da ne mozemo shvatiti da nas pravis budalama, maj.muncino jedna.
Evo upravo je ovaj lik najbolja slika i prilika kakve nas žele gledati, ona g.o.v.n.a. na vlasti.
@BOZKURT Faruče, jesi se to opet preždero krmetine?
Sad će na TVSA opet one d.e.b.i.l.s.k.e reportaže sa vozačima koji vire kroz prozor auta i izjavljuju : \" . . .ma ja ionako uvijek sipam za 20 maraka\" i sl.
Kako ti nije jasno da su ovi koji danas vladaju sve i iscenirali i sproveli u djelo. Ima li kraja tome, hoćemo li ikada o pravnoj državi razmišljati. Ko je smislio i izvršio ge.no.cid odgovaraće i na ovom i na onom svijetu, a mi bi trebali neke bolje stvari, zbog budućnosti naše djece, gledati. Šutiti i gledati kako kriminalci na vlasti uživaju, a nama mržnju serviraju za doručak, nije rješenje i ne vodi nikuda.
ja vas ne m.rzim zbog polit.icara, nego zbog geno ci da
lijepi stari sistem u kojem su takve poput tebe drzali vezane za krevet na jagomiru
Zbog takvih imbecila kao što si ti, mogu nas j.e.b.a.t.i još sto godina, dodik svoje, bosić svoje, ljerko ivanko svoje, tihić, lagumdžija, ćović svoje. Važno je da se narodi mrze, a što smo svi j.e.b.a.n.i u zdrav mozak nema veze, važno je da njihova politika uspijeva i da se svi mrzimo do unedogled.
Neće nikada biti toliko skup da narod ne mogne kupiti za molotovljeve koktele bando na vlasti ! Samo se čeka varnica, goriće Bosna, ali ne zbog nacionalnih vještačkih tenzija, nego zbog gladi bando u skupim autima ! ! !
u r.s-u bi bolje bilo da sijeno poskupi zbog konjskih kola,,,....a treba im se i naplatiti sto smrdi do saraj.eva krms.ka stalet.ina vla.ska!!!